Home
Reacties uitgeschakeld voor Wat doen wij
Posted 28th juli 2015, by admin

IMG_1149agp

Stage and Studio Light heeft als specialisme entertainment. Wij luisteren eerst naar de wensen, behoeften en de ervaringen die onze opdrachtgevers hebben met  hun entertainment. Vervolgens ondersteunen wij u graag met onze uitgebreide expertise op het gebied van licht, geluid, video alsmede lasershows. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan eisen van onze opdrachtgever op het gebied van entertainment in welke vorm dan ook.

SONY DSC

Stage and Studio Light is een toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele audio, video, laser en lichtapparatuur gevestigd in Eemnes. Wij leveren een groot assortiment aan een brede groep gebruikers in Nederland en profileert zich als een onpartijdige leverancier. Binnen Stage and Studio Light zijn de medewerkers actief op het gebied van advisering, verkoop, installatie, service, onderhoud en bijscholing.

 

Stage and Studio Licht verhuurt diverse installaties  van complete podiumwagens alsmede verhuur van losse componenten Ook hierin adviseren wij de klant met onze expertise.

 

classy black

Comments are closed.

classy black
Eemweg 31-25 | 3755LC Eemnes | KVK 63824418 | 06-44 09 93 52 | 035-5448853 | johan@stageandstudiolight.nl